2017 Nieuwsbulletin - Rijschool Editie

Scooters

Les scooter Yamaha Neo’s

Yamaha Neo’s 4-takt

De ideale scooter voor rijbewijs AM

Weet u waarom de Yamaha Neo’s 4-takt de ideale scooter voor het rijbewijs AM is? Om te beginnen is de Neo’s 4-takt één van de schoonste 50cc scooters van dit moment. Met de komst van de Neo’s 4-takt laat Yamaha zien dat het reduceren van de CO2-uitstoot en de beheersing van het verbruik van fossiele brandstoffen, diverse voordelen heeft voor zowel het milieu als voor de consument.

De Neo’s 4 is niet alleen zuinig, maar door gebruik van hoogwaardige materialen ook stil en onderhoudsvriendelijk. Mede hierdoor komt de Neo’s 4-takt bij vergelijkingtests in toonaangevende bladen als ScooterXpress en de ANWB Kampioen als beste uit de bus. Dit betekent dat zowel u als uw cursisten met het best mogelijke materiaal de weg op gaan!

Met het lage gewicht, de lage zithoogte, de grote 12 inch wielen, de Ø 190 mm remschijf voor en het geavanceerde UBS remsysteem (Unified Brake System *), rijdt men behendig en vol vertrouwen door het verkeer. Kortom de Neo’s 4 is de ideale scooter om het rijbewijs AM mee te halen.

Yamaha Motor Nederland heeft ook voor de Neo’s 4 een uitgekiende valbeugelset ontwikkeld, die perfect past op deze lesscooter. Deze set bestaat uit een koplamp valbeugel (€ 95,87), achter valbeugel (€ 113,64) en een spiegelset (€ 32,85), prijzen exclusief BTW.

**Unified Brake System: Wanneer u als berijder van de Neo’s 4-takt de linker remhendel intrekt, heeft niet alleen de achterrem een volledige remmende functie maar wordt ook de voorrem deels bekrachtigd. Voor maximale remkracht dient u gelijktijdig zowel de linker- als de rechter remhendel in te trekken.

Yamaha Tricity ABS

De keuze voor moderne mobiliteit.

Met de introductie van de Yamaha Tricity presenteerde Yamaha Motor een praktisch, betaalbaar en vooral aangename oplossing voor moderne mobiliteit. De Yamaha Tricity ABS is een lichtgewicht voertuig, ideaal voor woon-werkverkeer en perfect voor beginnende motorrijders.

De Yamaha Tricity ABS is een volledig nieuwe invulling van het concept ‘lichtgewicht stadsscooter’. Met het innovatieve chassisontwerp op basis van drie wielen, geeft deze motorscooter een bijzonder gevoel van stabiliteit en vertrouwen op verschillende soorten wegdek, ook bij nat weer. Doordat de twee voorwielen dicht naast elkaar geplaatst zijn, is de Yamaha Tricity ABS eenvoudig te besturen en uitermate wendbaar.

Vertrouwd en gemakkelijk door Leaning Multi Wheel systeem

Het innovatieve Yamaha Leaning Multi Wheel systeem is ontworpen voor gemakkelijk sturen in combinatie met zelfverzekerd bochtenwerk en natuurlijk rijgedrag. Dankzij de innovatieve parallellogramverbinding en de onafhankelijke dubbele telescopische voorvork, voelt het rijden op de Yamaha Tricity ABS dan ook direct vertrouwd aan. De Yamaha Tricity ABS is niet alleen licht, hij weegt slechts 156 kg inclusief een volle brandstoftank, maar door het doordachte ontwerp van de motor in combinatie met het geavanceerde chassis voelt de besturing ook gebalanceerd, eenvoudig en trefzeker aan.

Gecontroleerd remmen door standaard ABS en UBS remsysteem (Unified Brake System)

Het geavanceerde remsysteem, bestaande uit twee remschijven vóór met een diameter van 220 mm en één remschijf achter met een diameter van 230 mm, zorgt in combinatie met het standaard gemonteerde ABS en UBS remsysteem (Unified Brake System) voor een optimale remkracht en een gevoel van volledige controle bij een (onverwacht) remmoment.

Zuinige en responsieve 125cc-viertaktmotor door geavanceerd brandstofinjectiesysteem

De Yamaha Tricity ABS is uitgerust met een nieuw ontwikkelde, vloeistofgekoelde 125cc-viertaktmotor. Deze is ontworpen voor soepele acceleratie in combinatie met levendige prestaties bij middelhoge tot hoge toerentallen. En door het geavanceerde brandstofinjectiesysteem staat de viertaktmotor garant voor een uitstekende gasrespons en een zeer laag brandstofverbruik.

Comfortabel en praktisch door doordachte vormgeving

Het chassis van de Yamaha Tricity ABS biedt een ruime en platte voetplaat die samen met het zachte antislip duozadel zorgt voor een comfortabele rijpositie. Onder het duozadel bevindt zich een opslagruimte voor onder andere één integraalhelm. Tevens heeft de Yamaha Tricity ABS aan de voorkant een bagagehaak voor het bevestigen van een tas of iets dergelijks.

Stijlvol en gewoon leuk!

Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp, lichtgewicht rijgedrag en wendbaarheid biedt de Yamaha Tricity ABS een geheel nieuwe ervaring bij dagelijkse ritten van en naar uw werk, in en rondom de stad. Het fraai vormgegeven kuipwerk en de ruime zitplaats zorgen voor een comfortabele rit en de bestuurdersvriendelijke functies en de lage gebruikskosten maken uw woon-werkverkeer plezierig en efficiënt.

De Yamaha Tricity ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha Tricity ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Lesmotor Yamaha Tricity ABS
De Yamaha Tricity ABS is leverbaar in de kleuren Anodized Red en Mistral Grey en heeft een adviesverkoopprijs van € 4.799,00 (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).
Yamaha NMAX 125 ABS
De Yamaha NMAX, standaard voorzien van ABS, is leverbaar in de kleuren Anodized Red – Matt Grey – Midnight Black – Milky White en heeft een adviesverkoopprijs van € 3.699,00 (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).

Yamaha NMAX ABS

Dynamische vormgeving met lage onderhoudskosten.

Door toepassing van een zeer efficiënte 125cc-viertaktmotor biedt de NMAX een vlotte acceleratie én een laag brandstofverbruik. Het dynamische uiterlijk en de rijke standaarduitrusting, waardoor het standaard ABS remsysteem, tillen de NMAX naar een trendy en een ongekend hoogwaardig niveau. Uniek in zijn klasse!

Variabele klepbediening voor krachtige acceleratie

Het 125cc-motorblok verenigt sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik en lage emissies. Door toepassing van Yamaha’s ‘Blue Core’ ontwerp, een geavanceerd ontwerp dat vermogensverlies vermindert, levert de compacte vloeistofgekoelde 125cc-viertaktmotor niet alleen een hoog koppel, maar ook uitstekende prestaties. Niet alleen onderscheidt de NMAX zich door zijn sportieve prestaties, maar ook door zijn innovatieve variabele (VVA) klepbediening. De hightech cilinderkop met vier kleppen heeft een speciale nokkenas die de efficiëntie bij lage en hoge motortoerentallen optimaliseert. Dit betekent dat de NMAX bij elk toerental krachtig accelereert en toch zuinig is.

Door de uitstekende rijeigenschappen geeft de NMAX ook nog volop vertrouwen, ideaal om uw cursisten door de overvolle straten te navigeren. Met de Yamaha NMAX worden de rijcursussen voor u en uw cursisten iets om met plezier naar uit te kijken.

De Yamaha NMAX ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha NMAX ABS als lesscooter in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.