2017 Nieuwsbulletin - Rijschool Editie

Lesmotoren

Een goed begin is het halve werk. Want zeg nu zelf, uw lesmateriaal moet toch gewoon meer dan goed zijn? Representatief, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik, kortom: het visitekaartje van uw bedrijf? Het materiaal moet altijd 100% goed zijn, niet alleen qua rijeigenschappen maar ook qua betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten.

Yamaha MT-07 ABS
De Yamaha MT-07, standaard voorzien van ABS, is leverbaar in de kleuren Night Fluo, Yamaha Blue, Tech Black en Powder White, en heeft een adviesverkoopprijs van € 7.999,- (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).

Yamaha MT-07 ABS

Onze ontwerpers hebben zich geconcentreerd op wat echt belangrijk is voor motorrijders. Daarom ontwikkelden zij deze zuinige 689cc parallel twin die per cc meer rijplezier biedt dankzij een grote hoeveelheid koppel bij lage tot middelhoge toerentallen. Een vlak koppelverloop levert ruim voldoende vermogen op elk gewenst moment. En voor directe besturing en moeiteloze handling is deze laagdrempelige motorfiets uitgevoerd met één van de lichtste, slankste en meest wendbare chassis in zijn klasse.

Sinds de introductie eind 2013, is de Yamaha MT-07 ook leverbaar in een 35kW uitvoering en in een korte periode uitgegroeid tot één van de meest populaire lesmotoren van Nederland. Niet alleen de zeer scherpe adviesverkoopprijs, maar ook de toegankelijke rijeigenschappen en de hoge afwerkingsgraad gaven hierbij de doorslag.

De Yamaha MT-07 ABS laat beginnende motorrijders kennismaken met alles wat zo fantastisch is aan het motorrijden. Yamaha Motor Nederland heeft voor de MT-07 ABS een uitgekiende valbeugelset ontwikkeld, die perfect past en waardoor deze motor goed inzetbaar is als lesmotor. Deze set bestaat uit een koplamp valbeugel (€ 99,17), achter valbeugel (€ 78,51) en een motorblok valbeugel (€ 99,17), prijzen exclusief BTW.

De Yamaha MT-07 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-07 ABS of de Yamaha MT-07 35kW ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha MT-03 ABS

De dynamische Yamaha MT-03 ABS is een lichte naked, sportief en veelzijdig, en met zijn rechte zitpositie en compacte afmetingen is de Yamaha MT-03 ABS ideaal voor uw cursisten.

De lichte en wendbare MT-03 ABS, ontworpen op basis van de nieuwste motor- en chassistechnologie van de sportieve YZF-R3, is voorzien van hetzelfde ‘Mass Forward’ ontwerp als dat van zijn grotere MT-modellen. De 321cc vloeistofgekoelde tweecilindermotor levert ruim voldoende trekkracht bij middelhoge tot hoge toerentallen en is uitermate geschikt voor cursisten van het ‘A2’ motorrijbewijs.

Daarnaast biedt de MT-03 ABS, dankzij zijn compacte chassis en rechte zithouding, sportieve rijeigenschappen en een goede wendbaarheid. Mede dankzij de lage zitpositie ervaart uw cursist een verbazingwekkend gevoel van zelfvertrouwen en totale controle. Plus de betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten van de Yamaha, die eigenlijk voor u als ondernemer geen verdere uitleg hoeft. De Yamaha MT-03 ABS is gemaakt voor beginnende motorrijders, motorrijders die iedere dag plezier willen hebben van hun motorfiets.

De Yamaha MT-03 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-03 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha MT-03 ABS
De Yamaha MT-03, standaard voorzien van ABS, is leverbaar in de herkenbare Yamaha kleur Race Blu en in de kleur Midnight Black, en heeft een adviesverkoopprijs van € 6.399,- (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).
Yamaha MT-125 ABS
De Yamaha MT125, standaard voorzien van ABS, is leverbaar in de kleuren Yamaha Blue, Tech Black en Night Fluo en heeft een adviesverkoopprijs van € 5.799,- (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).

Yamaha MT-125 ABS

De Yamaha MT-125 is net zoals elk MT-model, een sportieve en wendbare machine die je elke dag van de week weer uitdaagt. Het gehele concept biedt meer dan alleen een sportieve zitpositie en veel rijplezier.

De doordachte geometrie en ergonomie van de MT-125 ABS zorgen voor optimale controle en comfort bij het dagelijks gebruik. Met zijn robuust vormgegeven Deltabox chassis, het Monocross veersysteem, de fraaie lichtgewicht velgen en het atletische design komt het krachtige DNA van de MT-familie in deze nieuwe machine volledig tot uiting. De laag geplaatste koplamp en de aan de zijkant geplaatste luchtinlaten, typerend voor de MT-familie, vormen daarnaast een indrukwekkend aanzicht.

Daarnaast beschikt de MT-125 ABS over een geavanceerde upside-down Ø 41 mm voorvork die met een soepele en progressieve vering voor een responsief weggedrag zorgt. Om de technologische voorsprong te onderstrepen, is de MT-125 ABS voorzien van een Ø 292 mm zwevende schijfrem vóór met een radiaal gemonteerde remklauw en een ABS remsysteem. Dit geavanceerde ABS remsysteem zorgt voor een uitstekende doseerbaarheid en een effectief remvermogen. De lichtgewicht velgen van de MT-125 ABS zijn voorzien van fraai vormgegeven Y-vormige spaken die het onafgeveerde gewicht laag houden en daarmee bijdragen aan sportieve rijeigenschappen.

De Yamaha MT-125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-125 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha Tricity ABS

De keuze voor moderne mobiliteit.

Met de introductie van de Yamaha Tricity presenteerde Yamaha Motor een praktisch, betaalbaar en vooral aangename oplossing voor moderne mobiliteit. De Yamaha Tricity ABS is een lichtgewicht voertuig, ideaal voor woon-werkverkeer en perfect voor beginnende motorrijders.

De Yamaha Tricity ABS is een volledig nieuwe invulling van het concept ‘lichtgewicht stadsscooter’. Met het innovatieve chassisontwerp op basis van drie wielen, geeft deze motorscooter een bijzonder gevoel van stabiliteit en vertrouwen op verschillende soorten wegdek, ook bij nat weer. Doordat de twee voorwielen dicht naast elkaar geplaatst zijn, is de Yamaha Tricity ABS eenvoudig te besturen en uitermate wendbaar.

Vertrouwd en gemakkelijk door Leaning Multi Wheel systeem

Het innovatieve Yamaha Leaning Multi Wheel systeem is ontworpen voor gemakkelijk sturen in combinatie met zelfverzekerd bochtenwerk en natuurlijk rijgedrag. Dankzij de innovatieve parallellogramverbinding en de onafhankelijke dubbele telescopische voorvork, voelt het rijden op de Yamaha Tricity ABS dan ook direct vertrouwd aan. De Yamaha Tricity ABS is niet alleen licht, hij weegt slechts 156 kg inclusief een volle brandstoftank, maar door het doordachte ontwerp van de motor in combinatie met het geavanceerde chassis voelt de besturing ook gebalanceerd, eenvoudig en trefzeker aan.

Gecontroleerd remmen door standaard ABS en UBS remsysteem (Unified Brake System)

Het geavanceerde remsysteem, bestaande uit twee remschijven vóór met een diameter van 220 mm en één remschijf achter met een diameter van 230 mm, zorgt in combinatie met het standaard gemonteerde ABS en UBS remsysteem (Unified Brake System) voor een optimale remkracht en een gevoel van volledige controle bij een (onverwacht) remmoment.

Zuinige en responsieve 125cc-viertaktmotor door geavanceerd brandstofinjectiesysteem

De Yamaha Tricity ABS is uitgerust met een nieuw ontwikkelde, vloeistofgekoelde 125cc-viertaktmotor. Deze is ontworpen voor soepele acceleratie in combinatie met levendige prestaties bij middelhoge tot hoge toerentallen. En door het geavanceerde brandstofinjectiesysteem staat de viertaktmotor garant voor een uitstekende gasrespons en een zeer laag brandstofverbruik.

Comfortabel en praktisch door doordachte vormgeving

Het chassis van de Yamaha Tricity ABS biedt een ruime en platte voetplaat die samen met het zachte antislip duozadel zorgt voor een comfortabele rijpositie. Onder het duozadel bevindt zich een opslagruimte voor onder andere één integraalhelm. Tevens heeft de Yamaha Tricity ABS aan de voorkant een bagagehaak voor het bevestigen van een tas of iets dergelijks.

Stijlvol en gewoon leuk!

Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp, lichtgewicht rijgedrag en wendbaarheid biedt de Yamaha Tricity ABS een geheel nieuwe ervaring bij dagelijkse ritten van en naar uw werk, in en rondom de stad. Het fraai vormgegeven kuipwerk en de ruime zitplaats zorgen voor een comfortabele rit en de bestuurdersvriendelijke functies en de lage gebruikskosten maken uw woon-werkverkeer plezierig en efficiënt.

De Yamaha Tricity ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha Tricity ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Lesmotor Yamaha Tricity ABS
De Yamaha Tricity ABS is leverbaar in de kleuren Anodized Red en Mistral Grey en heeft een adviesverkoopprijs van € 4.799,00 (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).
Yamaha NMAX 125 ABS
De Yamaha NMAX, standaard voorzien van ABS, is leverbaar in de kleuren Anodized Red – Matt Grey – Midnight Black – Milky White en heeft een adviesverkoopprijs van € 3.699,00 (prijs inclusief BTW/BPM, inclusief kosten rijklaarmaken, inclusief leges tenaamstellen kenteken).

Yamaha NMAX ABS

Dynamische vormgeving met lage onderhoudskosten.

Door toepassing van een zeer efficiënte 125cc-viertaktmotor biedt de NMAX een vlotte acceleratie én een laag brandstofverbruik. Het dynamische uiterlijk en de rijke standaarduitrusting, waardoor het standaard ABS remsysteem, tillen de NMAX naar een trendy en een ongekend hoogwaardig niveau. Uniek in zijn klasse!

Variabele klepbediening voor krachtige acceleratie

Het 125cc-motorblok verenigt sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik en lage emissies. Door toepassing van Yamaha’s ‘Blue Core’ ontwerp, een geavanceerd ontwerp dat vermogensverlies vermindert, levert de compacte vloeistofgekoelde 125cc-viertaktmotor niet alleen een hoog koppel, maar ook uitstekende prestaties. Niet alleen onderscheidt de NMAX zich door zijn sportieve prestaties, maar ook door zijn innovatieve variabele (VVA) klepbediening. De hightech cilinderkop met vier kleppen heeft een speciale nokkenas die de efficiëntie bij lage en hoge motortoerentallen optimaliseert. Dit betekent dat de NMAX bij elk toerental krachtig accelereert en toch zuinig is.

Door de uitstekende rijeigenschappen geeft de NMAX ook nog volop vertrouwen, ideaal om uw cursisten door de overvolle straten te navigeren. Met de Yamaha NMAX worden de rijcursussen voor u en uw cursisten iets om met plezier naar uit te kijken.

De Yamaha NMAX ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha NMAX ABS als lesscooter in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.