2018 - Rijschool Special

Lesmotoren

Een goed begin is het halve werk. Want zeg nu zelf, uw lesmateriaal moet toch gewoon meer dan goed zijn? Representatief, betrouwbaar en makkelijk in het gebruik, kortom: het visitekaartje van uw bedrijf? Het materiaal moet altijd 100% goed zijn, niet alleen qua rijeigenschappen maar ook qua betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten.

Yamaha MT-07 ABS
Getoonde model is de nieuwe Yamaha MT-07 35kW ABS in de kleur Yamaha Blue. De nieuwe Yamaha MT-07 modellen zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Yamaha Blue, Night Fluo en Tech Black.

NIEUW – Yamaha MT-07 ABS

De Yamaha MT-07 veroverde in korte tijd razendsnel Europa en is nu één van Yamaha’s best verkopende motorfietsen aller tijden. En het is makkelijk te begrijpen waarom zoveel motorrijders deze motorfiets hebben gekozen. Onze ontwerpers hebben zich geconcentreerd op wat echt belangrijk is voor motorrijders. De zuinige 689cc parallel-twin biedt per cc meer rijplezier dankzij een grote hoeveelheid koppel bij lage tot middelhoge toerentallen. Een vlak koppelverloop levert ruim voldoende vermogen op elk gewenst moment. En voor directe besturing en moeiteloze handling is deze laagdrempelige motorfiets uitgevoerd met één van de lichtste, slankste en meest wendbare chassis in zijn klasse.

Sinds de introductie eind 2013, is de Yamaha MT-07 ook leverbaar in een 35kW uitvoering en in een korte periode uitgegroeid tot één van de meest populaire lesmotoren van Nederland. Niet alleen de zeer scherpe adviesverkoopprijs, maar ook de toegankelijke rijeigenschappen en de hoge afwerkingsgraad gaven hierbij de doorslag. De opvallende nieuwe kuipdelen in combinatie met de strakke luchtinlaten versterken de krachtige uitstraling van de nieuwe Yamaha MT-07 ABS. Daarnaast zorgt het nieuwe zadel voor een nog betere zitpositie.

De Yamaha MT-07 ABS laat beginnende motorrijders kennismaken met alles wat zo fantastisch is aan het motorrijden. Yamaha heeft voor de MT-07 ABS een uitgekiende valbeugelset ontwikkeld, die perfect past en waardoor deze motor perfect inzetbaar is als lesmotor. Deze set bestaat uit een koplamp valbeugel (€ 99,17), achter valbeugel (€ 78,51) en een motorblok valbeugel (€ 99,17), genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

De nieuwe Yamaha MT-07 ABS in de praktijk testen

Wilt u de nieuwe Yamaha MT-07 ABS of MT-07 35kW ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha MT-03 ABS

De dynamische Yamaha MT-03 ABS is een lichte naked, sportief en veelzijdig, en met zijn rechte zitpositie en compacte afmetingen is de Yamaha MT-03 ABS ideaal voor uw cursisten. De lichte en wendbare MT-03 ABS, ontworpen op basis van de nieuwste motor- en chassistechnologie van de sportieve Yamaha R3, is voorzien van hetzelfde ‘Mass Forward’ ontwerp als dat van zijn grotere MT-modellen. De 321cc vloeistofgekoelde tweecilindermotor levert ruim voldoende trekkracht bij middelhoge tot hoge toerentallen en is uitermate geschikt voor cursisten van het ‘A2’ motorrijbewijs.

Daarnaast biedt de MT-03 ABS, dankzij zijn compacte chassis en rechte zithouding, sportieve rijeigenschappen en een goede wendbaarheid. Mede dankzij de lage zitpositie ervaart uw cursist een verbazingwekkend gevoel van zelfvertrouwen en totale controle. Plus de betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten van de Yamaha, die eigenlijk voor u als ondernemer geen verdere uitleg hoeft. De Yamaha MT-03 ABS is gemaakt voor beginnende motorrijders, motorrijders die iedere dag plezier willen hebben van hun motorfiets.

De Yamaha MT-03 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-03 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha MT-03 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha MT-03 ABS in de kleur Night Fluo. De 2018 Yamaha MT-03 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Yamaha Blue, Night Fluo en Midnight Black en is leverbaar vanaf € 6.399,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).
Yamaha MT-125 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha MT-125 ABS in de kleur Yamaha Blue. De 2018 Yamaha MT-125 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Yamaha Blue, Night Fluo en Tech Black en is leverbaar vanaf € 5.799,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).

Yamaha MT-125 ABS

De Yamaha MT-125 ABS is net zoals elk MT-model, een sportieve en wendbare machine die je elke dag van de week weer uitdaagt. Het gehele concept biedt meer dan alleen een sportieve zitpositie en veel rijplezier. De doordachte geometrie en ergonomie van de MT-125 ABS zorgen voor optimale controle en comfort bij het dagelijks gebruik. Met zijn robuust vormgegeven Deltabox chassis, de Monocross achterwielophanging, de fraaie lichtgewicht velgen en het atletische design komt het krachtige DNA van de MT serie in deze 125cc machine volledig tot uiting. De laaggeplaatste koplamp en de aan de zijkant geplaatste luchtinlaten, typerend voor de MT serie, vormen daarnaast een indrukwekkend aanzicht.

Daarnaast beschikt de MT-125 ABS over een geavanceerde upside-down Ø 41 mm voorvork die met een soepele en progressieve vering voor een responsief weggedrag zorgt. Om de technologische voorsprong te onderstrepen, is de MT-125 ABS voorzien van een Ø 292 mm zwevende schijfrem vóór met een radiaal gemonteerde remklauw en een ABS remsysteem. Dit geavanceerde remsysteem zorgt voor een uitstekende doseerbaarheid en een effectief remvermogen. De lichtgewicht velgen van de MT-125 ABS zijn voorzien van fraai vormgegeven Y-vormige spaken die het onafgeveerde gewicht laag houden en daarmee bijdragen aan de sportieve rijeigenschappen.

De Yamaha MT-125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-125 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha Tricity 125 ABS

Met de introductie van de Yamaha Tricity presenteerde Yamaha een praktisch, betaalbaar en vooral aangename oplossing voor moderne mobiliteit. De Yamaha Tricity 125 ABS is een lichtgewicht voertuig, ideaal voor woon-werkverkeer en perfect voor beginnende motorrijders. De Yamaha Tricity 125 ABS is een volledig nieuwe invulling van het concept ‘lichtgewicht stadsscooter’. Met het innovatieve chassisontwerp op basis van drie wielen, geeft deze motorscooter een bijzonder gevoel van stabiliteit en vertrouwen op verschillende soorten wegdek, ook bij nat weer. Doordat de twee voorwielen dicht naast elkaar geplaatst zijn, is de Yamaha Tricity 125 ABS eenvoudig te besturen en uitermate wendbaar.

Het innovatieve Yamaha Leaning Multi-Wheel systeem is ontworpen voor gemakkelijk sturen in combinatie met zelfverzekerd bochtenwerk en natuurlijk rijgedrag. Dankzij de innovatieve parallellogramverbinding en de onafhankelijke dubbele telescopische voorvork, voelt het rijden op de Yamaha Tricity 125 ABS dan ook direct vertrouwd aan. De Yamaha Tricity 125 ABS is niet alleen licht, hij weegt slechts 156 kg inclusief een volle brandstoftank, maar door het doordachte ontwerp van de motor in combinatie met het geavanceerde chassis voelt de besturing ook gebalanceerd, eenvoudig en trefzeker aan.

Het geavanceerde remsysteem, bestaande uit twee remschijven vóór met een diameter van 220 mm en één remschijf achter met een diameter van 230 mm, zorgt in combinatie met het standaard gemonteerde ABS en UBS remsysteem (Unified Brake System) voor een optimale remkracht en een gevoel van volledige controle bij een (onverwacht) remmoment.

De Yamaha Tricity 125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha Tricity 125 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Lesmotor Yamaha Tricity 125 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha Tricity 125 ABS in de kleur Cyber Blue. De 2018 Yamaha Tricity 125 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Cyber Blue, Milky White en Matt Grey en is leverbaar vanaf € 5.299,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).
Yamaha NMAX 125 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha NMAX 125 ABS in de kleur Viper Blue. De 2018 Yamaha NMAX 125 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Viper Blue, Milky White en Matt Grey en is leverbaar vanaf € 3.699,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).

Yamaha NMAX 125 ABS

Door toepassing van een zeer efficiënte 125cc-viertaktmotor biedt de NMAX ABS een vlotte acceleratie én een laag brandstofverbruik. Het dynamische uiterlijk en de rijke standaarduitrusting, waaronder standaard ABS, tillen de NMAX 125 ABS naar een trendy en een ongekend hoogwaardig niveau. Uniek in zijn klasse!

Het 125cc-motorblok verenigt sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik. Door toepassing van Yamaha’s ‘Blue Core’ ontwerp, een geavanceerd ontwerp dat vermogensverlies vermindert, levert de compacte vloeistofgekoelde 125cc-viertaktmotor niet alleen een hoog koppel, maar ook uitstekende prestaties. Niet alleen onderscheidt de NMAX 125 ABS zich door zijn sportieve prestaties, maar ook door zijn innovatieve variabele (VVA) klepbediening. De hightech cilinderkop met vier kleppen heeft een speciale nokkenas die de efficiëntie bij lage en hoge motortoerentallen optimaliseert. Dit betekent dat de NMAX 125 ABS bij elk toerental krachtig accelereert en toch zuinig is.

Door de uitstekende rijeigenschappen geeft de NMAX 125 ABS ook nog volop vertrouwen, ideaal om uw cursisten door de overvolle straten te navigeren. Met de Yamaha NMAX 125 ABS worden de rijcursussen voor u en uw cursisten iets om met plezier naar uit te kijken.

De Yamaha NMAX 125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha NMAX 125 ABS als lesscooter in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.