2018 - Rijschool Special

Lease

Yamaha Lease biedt u als ondernemer de mogelijkheid om motorfietsen en scooters in alle mogelijke uitvoeringen te leasen. Het programma loopt van financial lease tot full-operational lease, en is heel flexibel opgezet om ondernemers in staat te stellen de juiste keuze ten aanzien van voertuig, beheer en kosten te maken. Het leasen van tweewielers ten opzichte van het aanschaffen heeft een aantal concrete voordelen:

  • Geen investering in kapitaal intensieve goederen;
  • Geen zorgen om onverwachte kosten (full-operational lease);
  • Geen fiscale bijtelling voor de berijder;
  • Altijd de modernste techniek van Yamaha tot uw beschikking.

Het programma

Yamaha Lease staat voor maatwerk en service. De mensen achter Yamaha Lease beschikken over gedetailleerde kostencalculaties en variaties waaruit zeker de beste aanpak kan worden geselecteerd. De combinatie van het gemak en de vanzelfsprekende betrouwbaarheid van de Yamaha producten, samen met de servicegerichte instelling van de mensen bij Yamaha Lease, is er op gericht om u als ondernemer meer zekerheid te geven tegen minimale operationele kosten.

Werkwijze

De Yamaha-dealer is het beste startpunt. Adviseert u omtrent de Yamaha producten die het beste bij u mobiliteitsbehoefte passen en bespreekt met u de beste leasevorm (looptijd, financial/operational lease, inclusief reparatie/onderhoud/banden, etc.). De Yamaha-dealer neemt daarop contact op met Yamaha Lease en vraagt de offerte aan. Deze glasheldere offerte wordt vervolgens binnen afzienbare tijd naar u en de Yamaha-dealer verzonden, waarbij de Yamaha-dealer u ondersteunt bij het maken van de uiteindelijke keuze.

Meer weten?

Meer informatie over Yamaha Lease voor de zakelijke markt kan verkregen worden op www.yamahalease.nl