2018 - Rijschool Special

Instructiemotoren

Yamaha heeft voor u als instructeur meerdere modellen die perfect aansluiten bij de hoge eisen die u bij aanschaf van een motorfiets stelt. Wat dacht u van de FJR1300 serie, de nieuwe Tracer 900GT, de nieuwe Tracer 900, de Tracer 700 modellen, de nieuwe XT1200Z Super Ténéré Raid Edition of de TMAX motorscooter modellen?

2018 Yamaha FJR1300 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha FJR1300AS ABS in de kleur Phantom Blue. Standaard voorzien van elektronisch instelbaar veersysteem, elektronisch verstelbaar windscherm, LED verlichting vóór en achter, adaptieve bochtverlichting en zijkoffers. De 2018 Yamaha FJR1300 modellen zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Phantom Blue, Tech Graphite en Matt Silver en is leverbaar vanaf € 18.999,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).

De 2018 FJR1300 modellen

Tijdens de start van het millennium zette Yamaha met de FJR1300 de toon in het zwaardere Sport Touring segment; een motorfiets waarin sportieve prestaties en daadwerkelijke lange afstandscapaciteiten hand in hand gaan. Gedurende vijftien jaar van constante doorontwikkeling groeide de Yamaha FJR1300 uit tot één van de meest succesvolle modellen in het Sport Touring segment, hetgeen nog eens wordt onderstreept door de getallen: in Europa werden er tot dusver meer dan 70.000 van verkocht.

De Yamaha FJR1300 kent een trouwe schare volgers die zich herkennen in de tijdloze verschijning die bovendien trouw gebleven is aan het originele concept. Daarnaast heeft de nieuwste generatie FJR1300 modellen, dankzij opnieuw verbeterde specificaties, veel nieuwe klanten weten aan te spreken. Met tal van innovatieve toepassingen tilt Yamaha de FJR1300 modellen naar een dynamischer en sportiever niveau op het gebied van rijplezier en comfort bij alle snelheden. Hiertoe hebben de ingenieurs van Yamaha een 6-versnellingsbak ontwikkeld die borg staat voor een verbeterd acceleratievermogen in combinatie met een lager toerental op kruissnelheid in de hoogste versnelling. Het resultaat van die ontwikkeling is een dynamischer rijgedrag met nadruk op het sportieve karakter van deze toermotor in combinatie met hoger comfort en ontspannen rijgedrag.

Ieder model van de FJR1300 serie beschikt over een complete reeks gemakkelijk instelbare comfortfuncties voor de beste ergonomie tijdens elke rit. Als u op zoek bent naar de ideale instructeursmotor die volop comfort biedt tijdens het werk en waarvan zowel motorblok als chassis voortreffelijk presteren, dan bent u bij de FJR1300 modellen aan het juiste adres. Het soepel presterende vier cilinder-in-lijn 1.298cc-motorblok, dat standaard voorzien is van een onderhoudsarme cardanasaandrijving, staat garant voor moeiteloos rijplezier. Met het elektrisch verstelbare windscherm, het handmatig verstelbare stuur, het in hoogte verstelbaar zadel, de verstelbare kuipdelen, de verwarmde handgrepen, het comfort verhogende Cruise Control, YAMAHA D-MODE, Traction Control en een brandstoftank van 25 liter, staat de FJR1300-serie klaar om probleemloos oneindige afstanden af te leggen. Comfortabel en tegelijk sportief.

Daarnaast is er de FJR1300AE, standaard voorzien van een volledig verstelbaar en zeer geavanceerd elektronisch veersysteem. Het topmodel in deze serie is de FJR1300AS, standaard voorzien van een semi-automatisch schakelsysteem, schakelen zonder te koppelen, en een volledig instelbaar elektronisch veersysteem. De 2018 FJR1300 Explorer modellen zijn de meest verfijnde en dynamische toermotoren die er zijn. Standaard voorzien van een indrukwekkende reeks hoogwaardige componenten en gewoonweg gemaakt om met minimale inspanning enorme afstanden af te leggen.

Meer informatie over de 2018 Yamaha FJR1300 modellen.

De 2018 XT1200 Super Ténéré modellen

Veertig jaar geleden gaven onze XT modellen duizenden motorrijders toegang tot de nieuwe wereld van avontuurlijk rijden en inspireerden vervolgens vele van hen tot deelname aan legendarische rally’s als bijvoorbeeld Le Dakar. Op dit punt verpletterden de originele Ténéré rallymotoren van Yamaha de tegenstanders en zetten zichzelf neer als de ultieme Adventure motorfietsen.

Eén van de essentiële uitgangspunten in het ontwerp van de XT1200 Super Ténéré modellen, is het gecentraliseerde zwaartepunt. Men begon met een krachtige parallel-twin zodat de machine compact en smal zou blijven. Het zwaartepunt is laag en centraal gehouden voor een optimale wendbaarheid bij bijvoorbeeld stapvoets rijden en om op hoge snelheid bochten in te kunnen duiken. Het effect hiervan valt u meteen op, onder alle omstandigheden ervaart u de uitmuntende balans en wendbaarheid.

De Yamaha XT1200 Super Ténéré modellen, leverbaar in diverse uitvoeringen, zijn meer dan alleen praktisch voor lange werkdagen. Comfort verhogende zaken zoals handvatverwarming, handmatig verstelbaar windscherm, in hoogte verstelbaar zadel, Cruise Control, Yamaha D-MODE, Traction Control en een volledig verstelbaar geavanceerd elektronisch veersysteem is op diverse modellen van de XT1200ZE serie standaard. Het topmodel van de XT1200 serie is de uiterst complete XT1200ZE Super Ténéré Explorer ABS.

Nieuw voor 2018 is de Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition. Dankzij de opvallende nieuwe graphics, het hoge windscherm, de mistlampen en de lichtgewicht aluminium zijkoffers, met een afsluitbare bagageruimte van totaal 74 liter, biedt deze avontuurlijke premium motorfiets u de vrijheid. Ga op avontuur en ontdek wat er zich achter de horizon bevindt. Met de daadkrachtige 1199cc tweecilinder, het robuuste chassis en de elektronisch instelbare vering met uitgebreide instelmogelijkheden voor optimale ergonomie, is de XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition klaar om uw horizon te verbreden.

Meer informatie over de 2018 Yamaha XT1200 modellen.

Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition
Getoonde model is de nieuwe Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition in de kleur Yamaha Blue. Standaard voorzien van solide zijkoffers, handvatverwarming, handmatig verstelbaar windscherm, in hoogte verstelbaar zadel, Cruise Control, Yamaha D-MODE, Traction Control en een volledig instelbaar geavanceerd elektronisch veersysteem. De 2018 Yamaha XT1200 modellen zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen, te weten Tech Black en Yamaha Blue en is leverbaar vanaf € 15.899,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).
Yamaha Tracer 900GT ABS
Getoonde model is de nieuwe Yamaha Tracer 900GT ABS. Standaard voorzien van solide zijkoffers, een volledig instelbaar veersysteem, verwarmde handvatten, een full colour TFT instrumentenpaneel, een geavanceerd Quick Shifter systeem, Traction Control en Cruise Control. De 2018 Yamaha Tracer 900 modellen zijn verkrijgbaar in vijf kleurstellingen, te weten Phantom Blue, Midnight Black, Teach Black en Nimbus Grey en is leverbaar vanaf € 12.299,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).

De 2018 Yamaha Tracer 900 modellen


De Tracer 900, de bestverkopende Sport Tourer in zijn klasse, heeft een complete restyling ondergaan. Met een meer verfijnde en verbeterde ergonomie wordt deze aantrekkelijke en sportieve Sport Tourer nog interessanter. Nu hebben we een premiumversie van de buitengewoon veelzijdige Tracer 900 ontwikkeld, bedoeld voor motorrijders die standaard de beste specificaties willen. Uitgerust met solide zijkoffers, een volledig instelbaar veersysteem en verwarmde handvatten, staat de Tracer 900GT startklaar om er met u op uit te gaan.

De toonaangevende specificaties zijn inclusief een full colour TFT instrumentenpaneel, ontwikkeld op basis van onze YZF-R1. Voor het automatisch opschakelen zonder koppeling is de Tracer 900GT uitgerust met een geavanceerd Quick Shifter systeem. En met de standaard cruise control wordt elke motorrit nog leuker. Deze toonaangevende sportieve toermotor is tevens voorzien een aantal features die garant staan voor een nog hoger comfortniveau. Daarnaast bieden het smalle stuur en het handmatig, verstelbare windscherm optimale windbescherming. Het comfortabele zadel en het doordachte ontwerp van de voetsteunen en handgrepen voor de duopassagier, maken het afleggen van lange afstanden nog aangenamer.

We namen onze bestverkopende Sport Tourer, de Tracer 900. Vervolgens is elke functie geanalyseerd om te kijken hoe we deze motorfiets nog verder konden verbeteren. Het nieuwe hoogwaardige ontwerp van de kuipdelen geeft een verfijndere vormgeving, terwijl de verbeterde ergonomie en de grotere verstelbare kuipruit voor meer rijcomfort zorgen. De krachtige driecilindermotor krijgt uw adrenaline direct aan het stromen. En voor een uitstekende wendbaarheid en optimale stabiliteit bij hoge snelheden heeft het hoogwaardige aluminium chassis een nieuw ontworpen aluminium swingarm. Deze motorfiets biedt u een directe ontsnappingsroute uit uw dagelijkse routine. En met een tankinhoud van 18 liter is deze Sport Tourer gebouwd voor lange afstanden. Kies de Tracer 900. En laat uw hart sneller kloppen.

Het hart van de Tracer 900 modellen wordt gevormd door een 847cc crossplane driecilinder, die een imposant, lineair koppel levert, maar ook veel vermogen bij hoge toerentallen. Uitgevoerd met gesmede zuigers en uit het midden geplaatste cilinders heeft deze compacte en lichtgewicht motor alles in zich om uw passie en emotie voor motorrijden tot leven te wekken.

Meer informatie over de 2018 Yamaha Tracer 900 modellen.


De 2018 Yamaha Tracer 700 modellen

U kunt al uw vooroordelen over de Sport Tourer klasse vergeten, want de Tracer 700 is één van de meest compacte en wendbare modellen, waarbij de nadruk ligt op sportiviteit. U kunt nu genieten van flitsend bochtenwerk en sensationele prestaties op een motorfiets die u ook kunt gebruiken om samen met een passagier continenten te doorkruisen. De tweecilinder van de Tracer 700 is ontwikkeld op basis van Yamaha’s ‘crossplane’ filosofie. De bijzondere 270 graden krukas, die zorgt voor een ongelijkmatig ontstekingsinterval, creëert een sterk gevoel van acceleratie en een enorme trekkracht, om u een fascinerende rit te bezorgen, terwijl het grote lineaire koppel zorgt voor uitstekende prestaties.

Het chassis heeft een reeks exclusieve eigenschappen, die ervoor zorgen dat de Tracer 700 geschikt is om de beste prestaties te leveren in allerlei sport- en toersituaties. De lange aluminium swingarm en de voor- en achterwielophanging met specifieke Sport Tourer instellingen, zorgen voor optimaal comfort en vertrouwen. Met zijn compacte kuip, handmatig verstelbare windscherm en de doordachte handbescherming, biedt de Tracer 700 een goede bescherming van het bovenlichaam tegen weer en wind, terwijl de getrapte en solide handgrepen zorgen voor extra comfort. Daarnaast is deze veelzijdige Sport Tourer, mede dankzij de 17 liter brandstoftank, ideaal voor het afleggen van lange afstanden.

De Yamaha Tracer 700 is ook in een 35kW uitvoering leverbaar. Nog nooit had u zo’n goede reden om weer te gaan motorrijden, want deze motorfiets biedt u meer dan alleen heel veel rijplezier.

Meer informatie over de 2018 Yamaha Tracer 700 modellen.

Yamaha Tracer 700 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha Tracer 700 in de kleur Phantom Blue. De 2018 Yamaha Tracer 700 modellen zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Phantom Blue, Radical Red en Tech Black en is leverbaar vanaf € 9.799,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).
Yamaha TMAX DX
Getoonde model is de 2018 TMAX DX in de kleur Phantom Blue. De 2018 Yamaha TMAX modellen zijn verkrijgbaar in vier kleurstellingen, te weten Phantom Blue, Matt Silver, Liquid Darkness en Midnight Black en is leverbaar vanaf € 12.999,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).

Nieuwe Yamaha TMAX modellen

De TMAX, waar er in de afgelopen 15 jaar meer dan 233.000 exemplaren van zijn verkocht, is niet alleen de best verkopende maxiscooter in Europa, maar ook een van de best verkopende modellen die Yamaha ooit heeft gemaakt. Nu staat de nieuwste generatie TMAX klaar om u nog sportievere prestaties te bieden en een superieure functionaliteit. Met een dynamisch nieuw kuipwerk en hoogwaardige afwerking, zal deze premium motorscooter uw verwachtingen overtreffen.

Het hoogwaardige aluminium chassis in combinatie met de upside-down voorvork en de geavanceerde achterwielophanging staat, garant voor ongekende rijeigenschappen, die kenmerkend zijn voor de TMAX. De TMAX modellen zijn uitgerust met o.a. Traction Control, een sleutelloos ‘Smart Key’ systeem, opbergruimte voor twee motorscooterhelmen en een hightech instrumentenpaneel met TFT display. Geen enkel andere motorscooter evenaart de look en feel en het rijgedrag van de koning onder de motorscooters: de Yamaha TMAX. Ervaar het zelf: naast de kenmerkende handling en uitstekende prestaties op de snelweg, kunt u ook het nodige verwachten op het gebied van luxe. Met de uiterst complete TMAX DX en TMAX SX, de Yamaha D-MODE en de Vodafone My TMAX Connect app biedt Yamaha u de ultieme keuze.

Het vlaggenschip, de TMAX DX, biedt de hoogste mate van luxe in combinatie met de meest geavanceerde specificaties die ooit op een motorscooter te vinden waren. Zo kunt u voor het elektronisch verstelbare windscherm in enkele seconden de ideale hoogte selecteren en heeft u met de Cruise Control gegarandeerd optimaal comfort, niet alleen tijdens woon-werkverkeer maar ook als u er even lekker op uit wilt gaan. Met de Yamaha D-MODE kunt u een sportievere instelling voor de motor selecteren, waardoor u over nog meer sensationele prestaties kunt beschikken.

Tot de specificaties behoren ook een geavanceerd Traction Control systeem, een sleutelloos ‘Smart Key’ systeem, opbergruimte voor twee motorscooterhelmen en een hightech TFT display in het instrumentenpaneel. En met de standaard handvat- en zadelverwarming, de verstelbare achtervering, de My TMAX Connect app en de speciale kleuren, benadrukt de ultieme TMAX zijn exclusiviteit. De nieuwe maatstaf!

Naast de imposante features van de TMAX DX, heeft de sportieve versie van de TMAX, de TMAX SX, een aantal specifieke functies die de sportiviteit van deze uitvoering extra benadrukken. Zo kunt u met Yamaha D-MODE een sportievere instelling van de motor selecteren. Met een sequentiële schakelaar, die zich aan de rechterzijde op het stuur bevindt, kunt u via Yamaha D-MODE heel eenvoudig omschakelen naar de T-MODE of de S-MODE. Deze zorgt samen met het Yamaha Chip Controlled-Throttle (YCC-T) systeem ervoor dat in de T-MODE een gemakkelijke en soepele vermogensafgifte wordt geleverd, wat de TMAX SX zeer geschikt maakt voor stadsritten.

Met de S-MODE kunt u buiten de bebouwde kom optimaal genieten van de opwindende acceleratie en sportieve prestaties van de 530cc tweecilinder. Daarnaast wordt de dynamische nieuwe TMAX SX geleverd in twee speciale kleurstellingen. En dankzij de intelligente My TMAX Connect app heeft u de controle over de beveiliging van uw motorscooter.

Meer informatie over de 2018 Yamaha TMAX modellen.