2018 - Rijschool Special

Motorrijbewijs A2

Yamaha Tracer 700 ABS

Yamaha Tracer 700 35kW

De 2018 Yamaha Tracer 700 ABS is tevens in 35kW uitvoering leverbaar.

Yamaha MT-07 ABS

Yamaha MT-07 35kW

De nieuwe Yamaha MT-07 ABS is tevens in 35kW uitvoering leverbaar.

Yamaha MT-03 ABS

De dynamische Yamaha MT-03 ABS is een lichte naked, sportief en veelzijdig, en met zijn rechte zitpositie en compacte afmetingen is de Yamaha MT-03 ABS ideaal voor uw cursisten. De lichte en wendbare MT-03 ABS, ontworpen op basis van de nieuwste motor- en chassistechnologie van de sportieve Yamaha R3, is voorzien van hetzelfde ‘Mass Forward’ ontwerp als dat van zijn grotere MT-modellen. De 321cc vloeistofgekoelde tweecilindermotor levert ruim voldoende trekkracht bij middelhoge tot hoge toerentallen en is uitermate geschikt voor cursisten van het ‘A2’ motorrijbewijs.

Daarnaast biedt de MT-03 ABS, dankzij zijn compacte chassis en rechte zithouding, sportieve rijeigenschappen en een goede wendbaarheid. Mede dankzij de lage zitpositie ervaart uw cursist een verbazingwekkend gevoel van zelfvertrouwen en totale controle. Plus de betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten van de Yamaha, die eigenlijk voor u als ondernemer geen verdere uitleg hoeft. De Yamaha MT-03 ABS is gemaakt voor beginnende motorrijders, motorrijders die iedere dag plezier willen hebben van hun motorfiets.

De Yamaha MT-03 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-03 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha MT-03 | Yamaha Blue
Yamaha MT-03 | Night Fluo
Yamaha MT-03 | Midnight Black
De 2018 Yamaha MT-03 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Yamaha Blue, Night Fluo en Midnight Black en is leverbaar vanaf € 6.399,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).