2018 - Rijschool Special

Motorrijbewijs A1

Yamaha MT-125 ABS

De Yamaha MT-125 ABS is net zoals elk MT-model, een sportieve en wendbare machine die je elke dag van de week weer uitdaagt. Het gehele concept biedt meer dan alleen een sportieve zitpositie en veel rijplezier. De doordachte geometrie en ergonomie van de MT-125 ABS zorgen voor optimale controle en comfort bij het dagelijks gebruik. Met zijn robuust vormgegeven Deltabox chassis, de Monocross achterwielophanging, de fraaie lichtgewicht velgen en het atletische design komt het krachtige DNA van de MT serie in deze 125cc machine volledig tot uiting. De laaggeplaatste koplamp en de aan de zijkant geplaatste luchtinlaten, typerend voor de MT serie, vormen daarnaast een indrukwekkend aanzicht.

Daarnaast beschikt de MT-125 ABS over een geavanceerde upside-down Ø 41 mm voorvork die met een soepele en progressieve vering voor een responsief weggedrag zorgt. Om de technologische voorsprong te onderstrepen, is de MT-125 ABS voorzien van een Ø 292 mm zwevende schijfrem vóór met een radiaal gemonteerde remklauw en een ABS remsysteem. Dit geavanceerde remsysteem zorgt voor een uitstekende doseerbaarheid en een effectief remvermogen. De lichtgewicht velgen van de MT-125 ABS zijn voorzien van fraai vormgegeven Y-vormige spaken die het onafgeveerde gewicht laag houden en daarmee bijdragen aan de sportieve rijeigenschappen.

De Yamaha MT-125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha MT-125 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Yamaha MT-125 | Yamaha Blue
Yamaha MT-125 | Night Fluo
Yamaha MT-125 | Tech Black
De 2018 Yamaha MT-125 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Yamaha Blue, Night Fluo en Tech Black en is leverbaar vanaf € 5.799,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).