2018 - Rijschool Special

125cc Motorscooters

Yamaha Tricity 125 ABS

Met de introductie van de Yamaha Tricity presenteerde Yamaha een praktisch, betaalbaar en vooral aangename oplossing voor moderne mobiliteit. De Yamaha Tricity 125 ABS is een lichtgewicht voertuig, ideaal voor woon-werkverkeer en perfect voor beginnende motorrijders. De Yamaha Tricity 125 ABS is een volledig nieuwe invulling van het concept ‘lichtgewicht stadsscooter’. Met het innovatieve chassisontwerp op basis van drie wielen, geeft deze motorscooter een bijzonder gevoel van stabiliteit en vertrouwen op verschillende soorten wegdek, ook bij nat weer. Doordat de twee voorwielen dicht naast elkaar geplaatst zijn, is de Yamaha Tricity 125 ABS eenvoudig te besturen en uitermate wendbaar.

Het innovatieve Yamaha Leaning Multi-Wheel systeem is ontworpen voor gemakkelijk sturen in combinatie met zelfverzekerd bochtenwerk en natuurlijk rijgedrag. Dankzij de innovatieve parallellogramverbinding en de onafhankelijke dubbele telescopische voorvork, voelt het rijden op de Yamaha Tricity 125 ABS dan ook direct vertrouwd aan. De Yamaha Tricity 125 ABS is niet alleen licht, hij weegt slechts 156 kg inclusief een volle brandstoftank, maar door het doordachte ontwerp van de motor in combinatie met het geavanceerde chassis voelt de besturing ook gebalanceerd, eenvoudig en trefzeker aan.

Het geavanceerde remsysteem, bestaande uit twee remschijven vóór met een diameter van 220 mm en één remschijf achter met een diameter van 230 mm, zorgt in combinatie met het standaard gemonteerde ABS en UBS remsysteem (Unified Brake System) voor een optimale remkracht en een gevoel van volledige controle bij een (onverwacht) remmoment.

De Yamaha Tricity 125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha Tricity 125 ABS als lesmotor in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.

Lesmotor Yamaha Tricity 125 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha Tricity 125 ABS in de kleur Cyber Blue. De 2018 Yamaha Tricity 125 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Cyber Blue, Milky White en Matt Grey en is leverbaar vanaf € 5.299,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).
Yamaha NMAX 125 ABS
Getoonde model is de 2018 Yamaha NMAX 125 ABS in de kleur Viper Blue. De 2018 Yamaha NMAX 125 ABS is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, te weten Viper Blue, Milky White en Matt Grey en is leverbaar vanaf € 3.699,00 (inclusief BPM, BTW en ONVERMIJDBAREKOSTEN S.E.& O).

Yamaha NMAX 125 ABS

Door toepassing van een zeer efficiënte 125cc-viertaktmotor biedt de NMAX ABS een vlotte acceleratie én een laag brandstofverbruik. Het dynamische uiterlijk en de rijke standaarduitrusting, waaronder standaard ABS, tillen de NMAX 125 ABS naar een trendy en een ongekend hoogwaardig niveau. Uniek in zijn klasse!

Het 125cc-motorblok verenigt sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik. Door toepassing van Yamaha’s ‘Blue Core’ ontwerp, een geavanceerd ontwerp dat vermogensverlies vermindert, levert de compacte vloeistofgekoelde 125cc-viertaktmotor niet alleen een hoog koppel, maar ook uitstekende prestaties. Niet alleen onderscheidt de NMAX 125 ABS zich door zijn sportieve prestaties, maar ook door zijn innovatieve variabele (VVA) klepbediening. De hightech cilinderkop met vier kleppen heeft een speciale nokkenas die de efficiëntie bij lage en hoge motortoerentallen optimaliseert. Dit betekent dat de NMAX 125 ABS bij elk toerental krachtig accelereert en toch zuinig is.

Door de uitstekende rijeigenschappen geeft de NMAX 125 ABS ook nog volop vertrouwen, ideaal om uw cursisten door de overvolle straten te navigeren. Met de Yamaha NMAX 125 ABS worden de rijcursussen voor u en uw cursisten iets om met plezier naar uit te kijken.

De Yamaha NMAX 125 ABS in de praktijk testen

Wilt u de Yamaha NMAX 125 ABS als lesscooter in de dagelijkse praktijk testen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Yamaha-dealer, hij vertelt u er graag meer over. Via de dealer locator op onze website www.yamaha-motor.nl vindt u de Yamaha-dealer in uw regio.